Wedding

stress aku

Stress aku baca pasal majlis kahwin masyarakat cina and their many cock ups and faux pas committed. bukak aib sendiri and air dirty laundry all aduyaiii Belum lagi part nak kira ang bao sape bagi berapa all. yang satu boleh kasi blow by blow account of how the friend’s wedding is cocking up; yang lagi satu boleh tengking her guest cos the person left the wedding after not finding a seat allocated for her (dah bagus orang tu tak mintak balik ang bao dia dah bagi hish) hahahahaiss

Stress aku semalam sebab macam masih not progressing in anything. like I know I should be planning nitty gritty stuff now, if cannot execute yet, then at least plan when to do what. but even that belum buat hahahais.

Lagi ni, Mr. I boleh eh, last minute cakap:

Actually that day, I dengan mak I bobal. Kalau takde kompang macam kelakar eh. Nanti I datang macam senyap sunyi gitu eh. Ada kompang at least ada jugak entertainment sikit.

Also, same person, a few months ago:

Tak payahh lah kompang! Abang kakak I pun cakap tak payah! Macam buang duit je. Kita main music je lah.

McKayla-Maroney-Not-Impressed.jpg

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s